perjantaina, tammikuuta 13, 2006

Zhirinovski kehotti raiskaamaan Condi Ricen

(Kansan Uutisten Viikkolehti 13.1. 2006)

KAI HIRVASNORO

Venäjän duuman varapuhemies Vladimir Zhirinovski on keksinyt oman selityksensä sille, miksi Yhdysvaltain ulkoministeri Condoleezza Rice arvosteli Venäjän toimintaa Ukrainan kaasukiistassa: Naimaton ja tyydyttämätön nainen vain toteutti naisellisia tarpeitaan.

Rice sanoi Venäjän käyttäneen valtaansa väärin ja G8-maiden puheenjohtajalle epäsopivalla tavalla katkaistessaan maakaasun toimitukset Ukrainaan muutama viikko sitten.

Duuman varapuhemies ja Liberaalidemokraattisen puolueen puheenjohtaja Vladimir Zhirinovski vastasi Condoleezza Ricelle venäläisen verkkolehden haastattelussa.

Zhirinovski sanoi, että Ricen lausunto oli ylikypsän naimattomuuden tulosta. Miehen huomiota vaille jääneillä naimattomilla ja lapsettomilla naisilla ei ole muuta iloa kuin työ ja siitä saatavan huomion kautta he tyydyttävät naisellisia tarpeitaan.

– Ylipäänsä sivistyneen maailman tulee miettiä ja kieltää naimattomien poliitikkojen vallassa olo. Neuvostoliitossa tämä järjestely sai arvosanaksi kymppi plussan. Johtaviin virkoihin laitettiin vain perheellisiä ihmisiä, jotka olivat vapaita huonommuuskomplekseista, Zhirinovski sanoi.

Duuman varapuhemies korosti, että kansainvälisissä suhteissa ei ole sijaa sukupuoliongelmien sublimaatioille.

– Kompleksiset naiset ovat erityisen vaarallisia. He muistuttavat häijyä anoppia, joka asettuu kaikkeen poikkiteloin, sekaantuu kaikkeen, ärsyttää ja kiusaa kaikkia.

Mutta anoppikin on Zhirinovskin mukaan parempi kuin naimaton ja lapseton poliitikko, koska hän on synnyttänyt ainakin yhden tyttären ja täyttänyt siten luonnon täyttämän tehtävän.

Haastattelun päätteeksi Vladimir Zhirinovski kehottaa raiskaamaan Yhdysvaltain ulkoministerin:

– Condoleezza Rice tarvitsee sotilasjoukkueen, joka veisi hänet kasarmiin ja tyydyttäisi hänet siellä. Mutta hän on jo siinä iässä, että mikään ei enää tyydytä häntä.

Joulukuussa Vladimir Zhirinovski ilmoitti pyrkivänsä Venäjän presidentiksi vuoden 2008 vaaleissa.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Siinä vasta hieno varapuhemies liittokokouksela.

3:05 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home